oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Třináctka v hokejové přestřelce zdolala Karvinou

23.05.2018, autor Redakce
Opava – To byl zápas! Fotbalisté opavské třináctky v divokém utkání přetlačili Karvinou. I díky pěti brankám Richarda Kovárníka zvítězili 8:7.
22.kolo, úterý 22.5.2018, 13:00
SFC Opava SFC Opava
8:7
Karviná Karviná
Dan Bártek, Martin Blažej, Bolek Dočkal, Max Híreš, Filip Kokeš, Richard Kovárník, Lukáš Lazecký, Dominik Malý, Robin Matýsek, Jan Mlčoušek, Tomáš Nováček, Adam Sedláček, Dominik Stareček, Daniel Sukdol, Pavel Šrek, Albert Vlašánek, Lukáš Vyležík, Patrik Wehowský. Trenéři: Marcel Klajmon, Petr Hrdlička, Michal Hampel.
 
 
Branky: Richard Kovárník 5, Pavel Šrek 2, Dominik Malý.

„I přes těsný konečný výsledek v náš prospěch a možnou euforii se mi utkání nehodnotí dobře. V ofenzivní části i přes velké množství šancí a několik hezkých akcí jsme se nakonec již poněkolikáté spoléhali jen na jednoho hráče. A v části defenzivní jsem u nás viděl velkou lajdáckost, kdy jsme se dvakrát při vedení o tři branky spoléhali na to, že se již nemůže nic stát. Místo toho, aby si kluci užívali hry a pobytu na hlavním hřišti, jsme soupeře nechali v závěru zbytečně zdramatizovat zápas,“ okomentoval duel opavský trenér Marcel Klajmon.