oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Devatenáctka remizovala v Českých Budějovicích

18.03.2013, autor Redakce
Starší dorostenci Slezského FC Opava ve třetím jarním kole dorostenecké ligy cestovali na hřiště Českých Budějovic. Zápas skončil remízou 1:1.
21.kolo, sobota 16.3.2013, 14:00
Dynamo ČB Dynamo ČB
1:1
SFC Opava SFC Opava
 
Godula - Schuster, Morong, Bubeník, Dřizgevič (70. Zezulka) - Macíček, Pavlíček, (46. Machuča) - Bořucký, Rolný, Lavrovič (Černohorský) - Uvíra (55. Kubalák).
 
Branky: Held - Machuča.

Ohlasy trenérů

Vladimír Skalba, trenér SFC Opava U19: První poločas byli domácí lepším týmem v držení míče. My jsme hráli na rychlé protiútoky. V poslední minutě jsme nedali největší šanci poločasu, kdy soupeřův obránce zablokoval střelu do prázdné branky.

Druhý poločas byl ovlivněn trojím nuceným střidáním a gólem z ofsajdu. Nejprve o poločase odešel ze hřiště Pavlíček ze zdravotních důvodů, poté zraněný Uvíra v 55. minutě a v 70. minutě Dřizgevič, který měl křeče.

Tato nucená střídání ovlivnila výkon mužstva. Domácí měli jasnou územní převahu a několik nebezpečných zakončení. Přesto jsme se dostali do vedení díky Machučovi. Bohužel v 89. minutě zaúřadoval pomezní rozhodči a domácí vyrovnali po ofsajdové pozici.

Přesto jsme v nastavení mohli strhnout vítězství na naší stranu, ale Machuča ve výhodné pozici minul branku. Bohužel je to pro nás po utkání s Baníkem dalši bodová ztráta v posledních minutách zápasu.