oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Remízu béčka zachránil v nastavení Rychlý

04.06.2018, autor Redakce
Opava – O postup hrající Havířov se představil proti rezervě SFC. Indiánům vyšel úvod, když je poslal do vedení Lišaník. Opava ve druhém poločase přidala a zaslouženě Rychlým v první minutě nastavení vyrovnala na konečných 1:1.
28.kolo, neděle 3.6.2018, 10:15
SFC Opava B SFC Opava B
1:1
Havířov Havířov
Fendrich – Večerek (83. Musila), Kolísek, Swiech, Keller – Vrána (77. Darmovzal), Berger, Rychlý, Socha – Strnad, A. Helebrand (77. Veselý). Trenér: Lukáš Černín.
 
 
Branky: 91. Rychlý – 6. Lišaník.
Rozhodčí: Kozubík – Kotala, Richtár.
ŽK: Berger – Hottek, Lišaník, Wojnar.
Diváci: 102

„Nebyl to jednoduchý zápas,“ přiznal opavský trenér Lukáš Černín. „Na začátku nám dělaly problémy dlouhé balony za obranu, které posílal Matušovič. Po jedné z takových akcí jsme inkasovali,“ pokračoval kouč béčka SFC.

Opava se taky dostávala do šancí, největší měl Strnad. „V prvním poločase byly šance na obou stranách,“ upřesnil Černín.

Ve druhém dějství měli Opavští navrch. „Dlouho jsme hledali recept na hostujícího brankáře. V závěru jsme šli do rizika, dopředu se vysunul i brankář Fendrich, který měl nakonec prsty ve vyrovnávací brance. Tu vstřelil Rychlý, když se dostal k míči po obloučku Musily.

Kdybychom neurvali ani bod, bylo by to nespravedlivé. Za druhý poločas jsme si zasloužili i vyhrát,“ uzavřel trenér opavské rezervy.