oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Béčko přehrálo Bruntál, nastoupili i Žídek a Jankauskas

23.09.2018, autor Redakce | FOTO: Deník / Petr Widenka
Opava – S pořádně nabitou sestavou nastoupila v nedělním dopoledni rezerva SFC proti diviznímu nováčkovi z Bruntálu. Na trávníku nechyběl Jan Žídek, který se do hry vrací po dlouhodobém zranění, a také nová litevská posila Eligijus Jankauskas.
8.kolo, neděle 23.9.2018, 10:15
SFC Opava B SFC Opava B
3:0
Bruntál Bruntál
Vyklický – Radič, Swiech, Žídek (46. Dybal) – M. Helebrand, Souček (66. A. Helebrand), Janetzký, Řezníček, Jankauskas – Jurečka, Juřena (73. Kuzník). Trenér: Lukáš Černín.
 
Studený – L. Kundrátek, Dohnálek, Krajčovič, Němec (87. Nosál) – P. Kundrátek, Kyselý, Hrabovský (62. Orság), Lavrovič – Jan Urban ml., Kučera. Trenér: Antonín Mura.
 
Branky: 27. Řezníček, 55. Souček, 67. Juřena.
Rozhodčí: Dudek – Koláček, Šamárek.
ŽK: Dohnálek (Bruntál).
Diváci: 206

„Měli jsme silnou sestavu, ale dlouho jsme se nemohli prosadit. Bruntál hrál dobře,“ řekl trenér opavské rezervy Lukáš Černín.

„Soupeř měl dvě nebezpečné standardní situace, které jsme zvládli,“ pokračoval šéf lavičky Slezanů.

Ve 27. minutě se trefil Řezníček. „Vedení jsme mohli navýšit, což se nám povedlo až po přestávce. Po nahrávce Jurečky se prosadil Souček,“ pokračoval domácí kouč.

Na konečných 3:0 upravil po krásné akci, která vyústila snad z deseti přihrávek, Juřena. „Dobře odpracovaný zápas proti kvalitnímu soupeři,“ doplnil Lukáš Černín.