oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Béčko porazilo Dětmarovice, v divizi už je třetí

04.11.2018, autor Redakce
Opava – V nedělním dopoledni si fotbalisté opavské rezervy připsali osmé vítězství v soutěži a v tabulace jim patří třetí místo. Svěřenci Lukáše Černína porazili Dětmarovice 3:0.
14.kolo, neděle 4.11.2018, 10:15
SFC Opava B SFC Opava B
3:0
Dětmarovice Dětmarovice
Hub – M. Helebrand, Radić, Swiech, Večerek – Fusek (63. Hluchý), Řezníček, Janetzký (71. Kuznik), Socha – Jurečka, Juřena (76. A. Helebrand). Trenér: Lukáš Černín.
 
 
Branky: 20. Janetzký, 61. Juřena, 66. z pen. Jurečka.
Rozhodčí: Hanák – Volek, Vlk.
ŽK: Socha – Kotrla, Macko, Řapek.
Diváci: 100

V soupeřově sestavě se objevily i dvě velká a někdejší ligová jména – Zbyněk Pospěch a Tomáš Mičola. „V prvním poločase nám byly Dětmarovice důstojným soupeřem. Měly dobrou přechodovou fázi,“ chválil trenér Opavy Lukáš Černín.

Opavské poslal do vedení Janetzký, když zužitkoval přesný centr Juřeny. Jedinou šanci hostů měl Pospěch. Jeho pokus ale zastavil na brankové čáře Swiech.

Po přestávce už Slezský FC dominoval. Juřena se prosadil přesnou hlavičkou a konečných 3:0 upravil proměněnou penaltou Jurečka. Ta byla nařízená za faul na Janetzkého.

„Druhý poločas se hrál na jednu bránu. Dětmarovice odpadly fyzicky. Naše vítězství bylo zcela zasloužené,“ zakončil Lukáš Černín.