oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Béčko se střelecky neprosadilo a podlehlo Bruntálu

06.05.2019, autor Redakce
Opava – Opavské béčko v nedělí na bodový zisk nedosáhlo. Svěřenci trenéra Lukáše Černína neuspěli na hřišti divizního Bruntálu. Domácí zvítězili 1:0, když jediný gól vstřelil v prvním poločase Kyselý.
23.kolo, neděle 5.5.2019, 16:30
Bruntál Bruntál
1:0
SFC Opava B SFC Opava B
Studený – Krajčovič, Dohnálek, Hrabovský, Galus – Lavrovič, Kyselý (90. Kubesa), Adamovský, Vitoul, Urban (81. Orság) – Kovařík (88. Vojtík). Trenér: Antonín Mura.
 
Lasák – Musila (82. Stošek), Dybal, Swiech, Večerek – Souček – Hluchý, Berger, Kuzník, Fusek – Veselý (65. A. Helebrand). Trenér: Lukáš Černín.
 
Branka: 30. Kyselý.
Rozhodčí: Hubený – Svoboda, Pospíšil.
ŽK: Kovařík (Bruntál).
Diváci: 300

„Odehráli jsme bojovný zápas, proti kvalitnímu soupeři,“ poznamenal trenér Bruntálu Antonín Mura. „Opava má mladý a běhavý tým, který nám dal zabrat,“ pokračoval zkušený stratég.

Po půlhodině hry se opřel do míče Kyselý a Lasák byl bez šance. „Snažili jsme se hrát na brejky. Nakonec jsme vítězství udrželi, jsem maximálně spokojený,“ usmál se Mura.

„V našem podání to nebyl špatný zápas, bohužel šance, do kterých jsme se dostali, se nám nepodařilo proměnit,“ litoval Lukáš Černín.

Dvě příležitosti měl Hluchý, ve druhém poločase mohl srovnat střídající Adam Helebrand, ale z dorážky úspěšný nebyl. „Škoda, že veškeré další naše akce končily před šestnáctkou,“ dodal Černín.