oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Sedmnáctka válí! Složila i Hradec Králové a zvítězila potřetí v řadě

18.08.2021, autor Redakce
Opava – Už v prvním, byť prohraném, utkání s olomouckou Sigmou naznačila sedmnáctka Slezského FC svůj potenciál. Od té doby porazila Slovácko, Mladou Boleslav a během úterý si hladce poradila také s Hradcem Králové.
11.kolo, úterý 17.8.2021, 15:45
SFC Opava SFC Opava
3:0
Hradec Králové Hradec Králové
Souček – Cileček, Kokeš, Stareček, Wehowský (C), Lazecký (59. Nováček), Šrek, Panyla, Honeš (71. Géryk), Ligač, Blatný (Sedláček). Trenér: Tomáš Mrázek.
 
 
Branky: 9. Ligač, 35. Blatný, 48. Honeš.
Rozhodčí: Mankovecký – Bureš, Jurajda.
ŽK: Šrek – Dymák, Černý.

„Kluci proti velmi kvalitnímu soupeři podali velmi dobrý výkon přesně podle našich představ. Celý tým od brankáře až po útočníky odvedl skvělou práci,“ řekl na úvod kouč mladších dorostenců SFC Tomáš Mrázek.

Jeho výběr poslal už po necelých deseti minutách hry do vedení Ligač, v závěru první půle pak přidal druhý zásah Blatný, a když hned na startu druhého poločasu přidal třetí branku Honeš, bylo hotovo.

„Za vítězstvím jsme si šli od první minuty. Předvedli jsme velmi dobrý organizovaný týmový výkon, který okořenily nadstandardní individuální výkony. Máme další cenné vítězství, které si kluci po konci utkání náležitě užili,“ usmívá se Mrázek.

„Náročný anglický týden zakončíme v sobotu na půdě Plzně a věřím, že vítězně,“ dodává na závěr trenér opavské sedmnáctky.