oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Sedmnáctka zvládla přestřelku, ze Zlína si odvezla tři body

05.10.2021, autor Redakce
Zlín – Mladší dorostenci SFC ukořistili další vítězství. Na půdě Zlína zvítězili 5:4, třemi trefami se blýskl Vojtěch Hranoš.
10.kolo, sobota 2.10.2021, 13:15
Zlín Zlín
4:5
SFC Opava SFC Opava
 
Souček – Sedláček (75. Šrek), Buchta, Stareček, Wehowský, Kokeš, Géryk (75. Honeš), Cileček, Hranoš (90+1. Lazecký), Blatný (90+1. Ligač), Nováček (66. Panyla). Trenér: Tomáš Mrázek.
 
Branky Opavy: 38., 54. a 63. Hranoš, 11. Nováček, 88. Blatný.

Už po jedenácti minutách poslal Slezany do vedení Nováček, druhý gól přidal Hranoš, jenže v závěru první půle snížil Průcha a hned po změně stran srovnal Branecký na 2:2.

Díky dalším dvěma zásahům Hranoše šel opavský celek znovu do dvougólového trháku. „Ale soupeři jsme opět dovolili srovnat a vrátit se do hry. Musím říct, že to bylo další těžké utkání,“ hodnotí duel trenér opavské sedmnáctky Tomáš Mrázek.

„Sice jsme dostali čtyři branky, které vesměs padly po našich individuálních chybách, ale celkově kluky musím pochválit. Hlavně za jejich přístup, který byl skvělý,“ pokračuje Mrázek.

„Dařily se nám pressing, kombinace a také systémové věci byly na velmi vysoké úrovni. Teď máme před sebou posledních pět zápasů, které budou velmi těžké. Čekají nás Baník, Sparta, Slavia, Karviná či České Budějovice. Věříme, že se nám podaří navázat na současné výkony a popereme se o další body,“ doplňuje kouč mladších dorostenců SFC.