oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

U9 ovládla zápasy proti Kravařím a Dolnímu Benešovu

07.02.2022, autor Redakce
Opava – V neděli, v opavské hale u hlavního stadionu, odehrála naše kategorie U9 triangl s týmy Kravař a Dolního Benešova.

Kategorie SFC Opava U9 sehrála v neděli v opavské hale přípravný turnaj s týmy Kravař (ročníky 2012 a 2013) a Dolního Benešova (ročník 2012).

„Odehráli jsme celkem šest zápasů, tři proti Kravařím a tři proti Dolnímu Benešovu, přičemž každý z nich trval dvacet minut. Naši kluci odehráli všechny zápasy kvalitně. Jsem moc spokojený, že se hlavně starších kluků z Dolního Benešova nezalekli. Byli jsme trpěliví a svojí hrou jsme dovedli všechny zápasy do vítězného konce, za což jsme samozřejmě rádi. Děkuji Kravařím a Benešovu, že dorazili a mohli si poměřit síly," uvedl jeden z trenérů U9 René Klement.

„Jde vidět, že kluci si jdou za tím, co po nich v tréninku chceme a co společně nacvičujeme. Od ledna pracujeme opravdu na plné obrátky a všechno podřizujeme tomu, ať jsou kluci kvalitně připraveni," dodal René Klement.

Turnaje se za U9 zúčastnili: Tadeáš Klement, Antonín Bialas , Tobias Hájek , Bartosz Czyzewski , Patrik Berger, Gabriel Kurka , Michal Nahodil , Matyáš Montag , Jonáš Peterek