oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Kramář: Musíme využívat své šance

14.07.2022, autor Redakce
Opava – Slezané se v přípravě utkali s Frýdkem-Místkem. Remízový stav v samotném závěru opavským zachránil Rapavý. Opavané však trpěli na neproměňování šancí. Utkání hodnotí útočník Slezského FC Denis Kramář.

„Do zápasu jsme šli ve velké únavě, protože jsme pořád v přípravě a zápas je součástí našeho tréninkového procesu. Nevěděli jsme, jestli bude Frýdek-Místek hrát aktivně a napadat nás nebo budou spíše čekat na naše chyby. Kombinačně a pohybově jsme každopádně byli daleko lepší a aktivnější. Nedělalo nám problém procházet za obranu soupeře a vytvářet si šance,“ začal své hodnocení útočník Denis Kramář.

„Bohužel jsme neuměli vstřelit branku, ačkoliv jsme měli šancí na pět zápasů. Toto se nám dál nesmí stávat. Jakmile začne liga, tak budeme mít tři nebo čtyři šance a pokud je nevyužijeme, tak nemůžeme vyhrát. Na naší produktivně musíme dále zapracovat,“ pokračoval Kramář.

„Každopádně se nemůžeme, a ani nechceme, vymlouvat na únavu. Hodně akcí jsme zbytečně přehrávali, místo abychom je řešili rychle a efektivně. Frýdek nám dnes udělil lekci z produktivity. Ze dvou šancí nám vstřelil branku, kterou jsme jim vlastně nabídli po chybě při útočné standardce. Z takových zápasů se musíme poučit,“ uzavřel své hodnocení mladík Kramář.