oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Václav Sigmund pomůže klubu z pozice obchodně-technického poradce

07.08.2022, autor Redakce
Opava – Do chodu klubu se nově, v roli obchodně-technického poradce, zapojil Václav Sigmund. V klubu bude mít na starost zejména dohled nad některými provozními záležitostmi a zapojí se také do obchodních aktivit klubu. Vzájemná spolupráce pak bude probíhat na externí bázi.

„Jedná se o člověka, který se celý profesní život pohybuje v obchodní sféře a zároveň pracuje na projektech zabývající se vzdělávacími akcemi v oblasti sportu a školství. Dále se pak věnuje také projektům, které souvisejí se společenskou zodpovědností. Výhoda je, že velmi dobře zná opavské prostředí a má k němu vztah. Propojil mě s panem p. Hlaváčkem a i díky němu se nám podařilo uzavřít spolupráci se společností MONTAG-TRANS. Pan Sigmund je navíc nově také členem dozorčí rady akciové společnosti. V klubu bude mít na starost dohlížení nad provozními záležitostmi, které prozatím nebyly nastaveny nebo nefungovaly podle mých představ. Rádi bychom také využili jeho obchodních dovedností v rámci klubových aktivit. Je potřeba dodat, že po vzájemné dohodě budeme spolupracovat na externí bázi. Jsem přesvědčený, že jeho angažováním zase o něco více zkvalitníme management klubu," řekl předseda představenstva klubu, Lukáš Petřík.

„Rád bych do práce pro klub vložil své DNA. Ačkoliv jsem v rámci své hlavní profese zaměřený primárně na výsledek, obecně si cením více týmového úspěchu na úkor toho individuálního. Pro mne osobně jsou všichni lidé v jakémkoliv kolektivu stejně důležití, se stejným podílem na konečném výsledku. A stejně nastavené to mám i tady v SFC. Jestli je to hráč, fanoušek či člověk z vedení klubu, nevidím tam rozdíl. Všichni spolu vyhráváme a naopak prohráváme. Důležitým aspektem jsou pak pro mne také klubové hodnoty a celkové vnímáni opavského fotbalu," uvedl Václav Sigmund.