oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Informace pro fanoušky před utkáním s Vyškovem

18.08.2022, autor Redakce
Opava – Již zítra čeká na fotbalisty SFC druhý domácí duel, ve kterém se utkají s Vyškovem. Městský stadion se tradičně otevře 60 minut před zápasem, tedy v 17:00. Otevřeny budou vstupy jak od Střelnice, tak také od Opavice a vedle fanshopu.

NOVINKY PRO UTKÁNÍ S VYŠKOVEM

- dojde k posílení pokladen a vyhrazení vstupů pro permanentkáře a majitele vstupenek z předprodeje
- na pokladnách bude možné lístky zaplatit platební kartou
- nově se bude čepovat pivo Bernard, přítomen na utkání bude přímo sládek pivovaru Bernard, takže věříme, že nové pivo oceníte
- došlo k posílení Wi-Fi sítě pro platební terminály, které jsou využívány u stánků s občerstvením
- v areálu bude stánek "Kavárny pro radost", který provozuje Charita Opava
- došlo k odstranění části plotu ve spodní části tribuny A v prostoru pro vozíčkáře, tak aby měli lepší výhled na hřiště

VSTUPENKY/PERMANENTKY

Permanentkáři mají vstup na utkání zajištěný v rámci své permanentní vstupenky. Volný prodej v tuto chvíli stále běží v síti Ticketportal. Nicméně permanentky nebude možné zakoupit v den utkání ve fanshopu, kde bude probíhat pouze výdej již zaplacených permanentek.

Vstupenky jsou stále v prodeji v síti Ticketportal a jsou levnější, než v den zápasu na pokladnách, tak neváhejte a zajistěte si ji s předstihem. Vstupenky samozřejmě budou k dispozici také na pokladnách, které budou otevřeny hodinu před zápasem. Nově bude navíc na pokladně možné platit platební kartou.

U vstupu budou jasně vyznačeny vstupy, které budou vyhrazeny pro permanentkáře a majitele lístků, kteří si je zakoupili v předprodeji. Samostatné pokladny pak budou vyznačeny pro fanoušky, kteří budou chtít zakoupit lístky v den utkání na pokladně.

V případě, že někdo z permanentkářů u vstupu problém s nefunkční permanentkou, využijte prosím fanshop, kde vám pomohou tento problém vyřešit.

VSTUPY NA STADION

Tribuna F – vstup přes turnikety od Střelnice i U Opavice
Tribuna G – vstup přes turnikety od ulice U Opavice
Tribuna H – vstup přes turniket od Střelnice
VIP – vstup od Parkhotelu
Média – vstup na tribunu přes sekretariát

OBČERSTVENÍ NA STADIONU

Celkově bude k dispozici devět stánků s občerstvením, přičemž v rámci těchto stánků bude možné také platit kartou. Každý ze stánků totiž bude mít zabudovaný platební terminál. Navíc došlo k posílení Wi-Fi sítě, tak aby terminály bezproblémově fungovaly.

Oproti prvnímu zápasu nebudou pro utkání s Vyškovem k dispozici například wafle na špejli nebo točená zmrzlina, jelikož o tomto víkendu jsou v okolí velké akce (Kravařský odpust a festival Hrady CZ na Hradci nad Moravicí), kde stánkaře o tomto víkendu najdete. Nicméně pro další domácí utkání budeme dělat vše, abychom tyto stánky znovu zajistili.

K dispozici nicméně bude nově stánek "Kavárny pro radost" kterou provozuje Charita Opava a kromě piva si tak v rámci stadionu budete moci zakoupit také kávu.

ŽLUTOMODRÁ OPAVA

K dispozici bude také tradiční magazín ŽLUTOMODRÁ OPAVA, který bude k dispozici na pokladnách při vstupu na stadion. Cena magazínu je 20 Kč.

Podmínky pro nákup vstupenek a permanentek