oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Příprava pokračuje, Slezský FC se utká s HFK Olomouc

26.07.2013, autor Redakce
O P A V A - Opavští fotbalisté zajíždí v sobotu 27. července 2013 na hřiště do Slatinic, kde se dopoledne střetnou s výběrem HFK Olomouc.
příp., sobota 27.7.2013, 10:00
1. HFK Olomouc 1. HFK Olomouc
0:3
SFC Opava SFC Opava
 
1. poločas: Hampel – Schaffartzik, Dvorník, Švec, Keresteš (41. Pomp) – Metelka, Binar, Wirht, P. Uvíra – Jurečka – Nekuda. 2. poločas: Godula – Pomp (, Swiech, Dvorník (65. Švec), Schaffartzik – Metelka, Ficek (75. Binar), Skřehot, Bartozel – Nekuda (64. Jurečka) – Komenda.
 
Branky: 41., 74. a 89. Jurečka. Rozhodčí: Lakomý - Kološ, Silný.

Opavští začali aktivně a v úvodu utkání se do zajímavé pozice dostal stoper Dvorník, ale Šrom jeho hlavičku skvěle vytěsnil. Následně poslal Wirth do úniku mladého Jurečku, jenže ten tváří v tvář Šromovi pálil pouze do jeho nohy.

Poté převzali herní iniciativu domácí, nicméně své příležitosti neproměnili a udeřilo na opačné straně. Wirth se štěstím oslovil Jurečku a talentovaný forvard otevřel skóre.

Ve druhé půli byla Opava jasně lepší, ale v úvodu druhého poločasu své šance postupně zahodili Nekuda, Metelka i Bartozel. Zahrozili ovšem i Hanáci, to když Bednář orazítkoval tyč Godulovy svatyně.

Po sérii dalších nevyužitých šancích přidal druhý opavský gól znovu agilní Jurečka. Minutu před koncem zápasu mu navíc Swiech nabil před prázdnou branku Holice a Václav Jurečka završil svůj hattrick - 0:3.