oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Devatenáctka stále čeká na výhru, nyní padla ve Frýdku-Místku

13.08.2013, autor Redakce
O P A V A - Staršímu dorostu Slezského FC se v nové sezoně první dorostenecké ligy příliš nedaří. Po úvodní remíze s Jabloncem a následné porážce se Spartou v sobotu opavské naděje nestačily na Valcíře, kde prohrály v poměru 1:3. K tomu je ale nutno připočíst, že několik hráčů opavské devatenáctky sužují nepříjemné zdravotní potíže.
4.kolo, sobota 10.8.2013, 10:30
Frýdek-Místek Frýdek-Místek
3:1
SFC Opava SFC Opava
 
Muczka - Janetzký , Morong , M. Zagol, Mlčoch - Macíček , Pavlíček - Šindler (63. Mezera), Machuča , Lavrovič - Šemro (70. Kučerák).
 
Branky: Hruška 2, Panák - Machuča.

Ohlasy trenérů

Vladimír Skalba (trenér SFC Opava U19):

Utkání jsme začali aktivně a na začátku jsme si vytvořili vyloženou šanci, kterou ale Machuča nedal. Poté zvýšili domácí aktivitu a v 17. minutě se ujali vedení.

Nám se podařilo vyrovnat, když střelu Machuči tečoval jeden z domácích obránců. Následně jsme mohli jít do vedení po rohovém kopu, ale ze závaru nakonec nevzešlo nic.

Domácí byli do konce zápasu lepším týmem a hlavně měli větší hlad po vítězství. Nás bohužel i nadále pronásledují střevní problémy hráčů. Do utkání nemohli nastoupit tři útočníci, a tak jsme museli oživit útok i stoperem M. Zagolem.