oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

U14: Opavské naděje vyloupily Třinec

23.08.2013, autor Redakce
O P A V A - Výběr žáků Slezského FC U14 pod vedením trenéra Jana Doseděla zahájil sezonu ve středu v Třinci, kde Opavští díky dvěma zásahům Veselého a Veřmířovského zvítězili zaslouženě 4:1.
1.kolo, středa 21.8.2013, 16:45
Fotbal Třinec Fotbal Třinec
1:4
SFC Opava SFC Opava
 
Škuta – Vrána (40. Bosák), Anděl, Harazim, Bitomský (35. Bartusek) – Souček, Koschatzký – Červeňák (35. Blažej), Manderla (35. Fusek), Katschmarz (35. Šimeček) – Veselý (35. Veřmířovský)
 
Branky Opavy: Veselý 2, Veřmířovský 2

Ohlasy trenérů

Jan Doseděl (trenér SFC Opava U14):

Utkání mělo poměrně dobrou úroveň. Domácí tým se snažil dostávat před soupeřovu branku spíše jednoduššími dlouhými přihrávkami za obranu. Do delších kombinací se příliš nepouštěli.

Naopak hostující hráči se snažili o kombinační hru i s velkým množstvím individuálních akcí. V první polovině utkání se do brankových příležitostí dostávali spíše hráči SFC a vyjádřili je i gólově.

Ve druhém poločase se dokázali prosadit také domácí hráči po několika velmi dobrých příležitostech. Hostující tým pokračoval ve své aktivní hře a s ní také přicházeli gólové příležitosti. Po velmi dobrém výkonu tak dotáhli utkání k zaslouženému vítězství.