oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Žáci kategorie U14 ve Frýdku-Místku remizovali

26.08.2013, autor Redakce
O P A V A - Mladší kolegové opavské patnáctky si na hřišti Frýdku-Místku vedli o poznání lépe a v zajímavém střetnutí si připsali bod. Opavští sice prohrávali, ale vývoj zápasu dokázali otočit. Nakonec však povolili domácím srovnat, a oba celky si tak rozdělily po bodu.
3.kolo, neděle 25.8.2013, 11:45
Frýdek-Místek Frýdek-Místek
2:2
SFC Opava SFC Opava
 
Škuta – Vrána, Anděl, Harazim, Bartusek (35. Kostera) – Souček, Koschatzký – Blažej (35.Červeňák), Fusek (35. Šimeček), Katschmarz (40. Bitomský) – Veselý (50. Fadrný)
 
Branky Opavy: Katschmarz, Červeňák.

Ohlasy trenérů

Jan Doseděl (trenér SFC Opava U14):

Ve Frýdku se odehrávalo utkání velmi vysoké úrovně a kvality. Hráči obou týmů byli velmi dobře technicky vybaveni a snažili se o konstruktivní hru.

V úvodu se utkání vyvíjelo velmi dobře pro domácí, kteří si hned v prvních pěti minutách vytvořili dvě vyložené příležitosti. Po jedné z nich se jim podařilo dostat do vedení.

Hra se vzápětí vyrovnala a následně byli mnohem aktivnější a herně lepší hráči SFC. Svou převahu dokázali vyjádřit také gólově.

Ve druhém poločase se situace opakovala, ale v opačném gardu. Vedoucí gól vstřelili v úvodu druhé půle hosté. Poté však museli čelit velkému tlaku domácích hráčů, kterým se nakonec podařilo srovnat na 2:2.

Po této brance se utkání opět vyrovnalo a nakonec dospělo k zasloužené remíze.