oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Sedmnáctka poprvé v sezoně zvítězila, doma porazila Břeclav

27.08.2013, autor Redakce
O P A V A - Až ve 3. kole MSDL se mladí Opavané radovali z vítězství. To se však proti houževnatě hrajícímu soupeři z Břeclavi nerodilo lehce. Hosté totiž ještě čtyři minuty před koncem drželi nerozhodný stav ještě čtyři minuty před koncem. Následně se ale dvakrát prosadil Jakub Petzuch, a utkání tak skončilo vítězstvím 3:1 pro naděje Slezského FC.
3.kolo, sobota 24.8.2013, 10:15
SFC Opava SFC Opava
3:1
Břeclav Břeclav
Muczka – Kolísek, Večerek, M. Helebrand, Baránek – Kuzník, Berger – Rybenský, A. Helebrand (36. Seidler), Petzuch – Adamovský.
 
 
Branky Opavy: Adamovský, Petzuch 2.

Ohlasy trenérů

Radomír Hlaváč a Petr Deseyve (trenéři SFC Opava U17):

Naše zápasy jsou jako na houpačce. Proti Hodonínu jsme měli problém s koncovkou, v Prostějově jsme zase doplatili na špatnou defenzivu. Nyní jsme se opět trápili střelecky.

Chybí nám větší stabilita výkonů v obou těchto činnostech. Pozitivum z utkání je, že jsme měli vůli zvítězit a byli za to odměněni v posledních minutách, kdy se nám oproti minulým zápasům podařilo otočit výsledek na naši stranu.

Náš herní výkon má rezervy, a další zápasy ukáží, zda jej posuneme výše. Kluci si také musí uvědomit, že na hřišti to není jen o dovednostech, ale i o vůli a ochotě jednotlivců pracovat pro mužstvo.