oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Mladší žáci U12 uhráli ve Vítkovicích remízu, padlo 16 branek

05.09.2013, autor Redakce
O P A V A - Mladší žáci Slezského FC kategorie U12 odehráli ve středu zápas na půdě silných Vítkovic. Po prvním poločase sice Opavští vysoko prohrávali, ale kvalitní herní projev ve druhé půli jim zajistil obrat skóre a dokonce vedení. Domácí však stačili vyrovnat na 8:8 v úplném závěru utkání.
15.kolo, středa 4.9.2013, 16:30
Vítkovice Vítkovice
8:8
SFC Opava SFC Opava
 
Sestava 1: Baránek – Hrbáč, Tomáš Kirschner, Jan Kirschner, Jelínek, Woch, Rolný, Starý, Latka, Zapletal. Sestava 2: Müller – Kutty, Hanel, Novák, Žídek, Chudý, Latoň, Gargoš, Kuzník, Bartusek.
 
Branky Opavy: Chudý 3, Woch, Zapletal, T. Kirschner, Žídek, Jelínek.

Ohlasy trenérů

Radim Maloch (trenér SFC Opava U12):

Po velmi nepovedeném utkání v Uničově, jsme přijeli na půdu silných Vítkovic. Od začátku utkání se hrálo vyrovnaně na obou polovinách hřiště a oba týmy se předháněly v zahazování šancí.

My jsme dopředu hráli dobře, ovšem zakončení bylo zbrklé a nepřesné a naopak v obraně jsme byli nedůrazní a dostali jsme velice laciné branky. O poločase jsme prohrávali o tři branky, ale nic jsme nevzdali.

Do druhé půle jsme nastoupili na obou polovinách skvěle. Hráli jsme aktivně, nebáli jsme se jeden na jednoho, nevypustili žádný souboj a soupeř nevěděl kam dřív skočit.

Zejména na jedné polovině hřiště jsme předvedli zatím nejlepší výkon v této sezoně. Jediným negativem bylo neproměňování šancí, ale hra, kterou jsme předvedli a jakou jsme se k šancím propracovali, byla velice kvalitní.

Bohužel soupeř dokázal půl minuty před koncem vyrovnat, ovšem daleko důležitější než výsledek je předvedená, se kterou můžeme být hlavně ve druhém poločase. Nasazení v první půli ale nebylo zdaleka ještě takové, jaké by mělo být.