oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Kategorie U12 přestřílela Hranice v poměru 11:10

09.09.2013, autor Redakce
O P A V A - V sobotním utkání zvítězili mladší žáci Slezského FC Opava nad Hranicemi v těsném poměru 11:10. Přitom opavští talenti vedli v jednu chvíli i 11:5, ale vlastními chybami nabídli soupeři snížení. Vítězství ale dvanáctka SFC nakonec uhájila.
5.kolo, sobota 7.9.2013, 11:30
SFC Opava SFC Opava
11:10
Hranice Hranice
Sestava 1: Baránek – T. Kirschner, Bartusek, Hrbáč, Jelínek, Válek, Rolný, Woch, Makový, Latka. Sestava 2: Müller – Hanel, Novák, Kutty, Latoň, Žídek, Chudý, Gargoš, Starý.
 
 
Branky Opavy: Woch 4, Latoň 3, Jelínek, Hanel, Gargoš, Chudý.

Ohlasy trenérů

Radim Maloch (trenér SFC Opava U12):

Výsledek vypadá vyrovnaně, ovšem zápas jsme si výsledkově zkomplikovali sami v poslední pětiminutovce, kdy jsme vedli už 11:5 a někdy zahodili i nemožné.

Obrovskými chybami v obraně jsme soupeři málem nabídli vyrovnání. V tomto zápase se opět projevily naše přednosti i nedostatky, na kterých musíme zapracovat.

Jsem spokojen s hrou dopředu. Kluci chtěli hrát, nebáli jsme se akcí jeden na jednoho, kombinace byla výborná. Dali jsme pěkné branky, na druhou stranu hra dozadu nás neustále trápí a dostáváme příliš mnoho branek, které soupeři doslova darujeme.

Sami se na branku dost nadřeme a plno výborně vypracovaných příležitostí promarníme. Je to také tím, že si situace neulehčujeme snadnými odkopy, ale snahou z každé situace vyjet fotbalově. Takovéto zbytečné chyby v obraně sráží náš jinak celkem kvalitní výkon dolů. Věřím ale, že v tréninku na tomto zapracujeme a půjdeme výkonnostně nahoru.