oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Žáci U13 jasně přehráli Hranice a nasázeli 18 branek

09.09.2013, autor Redakce
O P A V A - Nad Hranicemi zvítězily také opavské naděje kategorie U13. Ty základ svého vítězství položily už v prvním poločase, ve kterém přejely Hranice v poměru 7:0. Po změně stran přidal Slezský FC ještě dalších 11 branek a po výsledku 18:0 si připsal cenné tři body.
5.kolo, sobota 7.9.2013, 10:00
SFC Opava SFC Opava
18:0
Hranice Hranice
Brankaři: Ondráček, Rolný, Šidlák, Sestava I.: Ščudla, Krajíček, Dušek, Gorčica, Rother, Hartmann, Návrat, Baďura, Hrda. Sestava II.: Buga, Šafarčík, Tománek, Stuchlík, Celta, Matějíček, Janjuš, Schlischka.
 
 
Branky Opavy: Rother 4, Gorčica 3, Ščudla 2, Buga 2, Návrat, Tománek, Stuchlík, Šafarčík, Janjuš, Schlischka, Hrda.

Ohlasy trenérů

Martin Kotala (trenér SFC Opava U13):

Od začátku utkání hráli kluci na obou hřištích velmi aktivně a tím dostali soupeře pod tlak, který se postupem času začal projevovat v podobě využitých šancích, a to byla pro kluky další motivace k dobývání branky soupeře. Ten se především soustředil na obrannou činnost.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, kluci neustále hráli do plných a stejně jako v prvním poločase se kluci prosadili i v tom druhém. Po zásluze přidali další branky a tím uzavřeli konečný výsledek tohoto utkání v podobě 18:0.

Jsem spokojený a rád, že když to v určitých momentech zápasu nešlo kombinačně, tak si kluci poradili jinak a vyřešili situaci střelami ze střední vzdálenosti, které byly velmi povedené a skončily v síti soupeře. Pochvala patří všem hráčům.