oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Kategorie U12 držela se Sigmou krok, z Hané ale body neveze

16.09.2013, autor Redakce
O P A V A - Výběr opavských nadějí do 12 let zamířil k výjezdu na hřiště olomoucké Sigmy a s velkým favoritem dlouho držel krok. Rozhodla lepší finální fáze domácích, odvážný výkon Slezského FC je však příslibem do budoucna.
6.kolo, neděle 15.9.2013, 16:30
Olomouc Olomouc
11:6
SFC Opava SFC Opava
 
Sestava I.: Baránek – J. Kirschner, T. Kirschner, Hrbáč, Válek, Rolný, Jelínek, Woch, Zapletal, Bartusek. Sestava II.: Starý – Hanel, Kutty, Silber, Gargoš, Latoň, Novák, Chudý, Makový, Latka.
 
Branky Opavy: Hanel, Woch, Jelínek, Rolný, Latoň, Válek.

Ohlasy trenérů

Radim Maloch (trenér SFC Opava U12):

V dalším utkání jsme se utkali s velice těžkým soupeřem z olomoucké Sigmy. Silného soupeře jsme se ale nezalekli a velmi dobrým výkonem s vysokým nasazením jsme mu byli více než vyrovnaným soupeřem. Prakticky celý zápas se oba dva týmy neustále střídaly průběžném vedení ve skóre, které se trochu více zlomilo na olomouckou stranu až v závěru zápasu.

Podobně to vypadalo i na hřišti, kde se hra přelévala ze strany na stranu a akce střídala akci. Co mě těší je, že jsme zdaleka jen nebránili, jak to většinou v takovýchto zápasech u většiny soupeřů bývá, ale aktivní hrou jsme nenechali Sigmu vydechnout a při lepším řešení brankových příležitostí mohl být, dle mého názoru, výsledek klidně opačný.

Náš výkon přispěl k jinak velmi vysoké úrovni celého utkání, takto nějak by měl vypadat zápas 1. žákovské ligy. Všechny kluky bych chtěl za výkon pochválit. Ti vidí, že jde při zdravém sebevědomí a vysokém nasazení hrát s kýmkoli a věřím, že při neustálé práci v tréninku se k nám přikloní i více štěstí a budeme takovéto zápasy vyhrávat i výsledkově.