oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

U17: Mladší dorost neuspěl na Vysočině

01.10.2013, autor Redakce
O P A V A - Fotbalisté opavské sedmnáctky zajížděli v neděli do Jihlavy, kde se střetli s tamní Vysočinou. Z vítězství se radovali domácí, kterým tři body vystřelil v 11. minutě utkání Sargsyan. Opava odpověď nenašla a odjela bez jediného bodu.
8.kolo, neděle 29.9.2013, 12:00
Jihlava Jihlava
1:0
SFC Opava SFC Opava
 
Muczka – Vitoul, Tesařík, Keller, M. Helebrand – Seidler, Berger (78. Mička) – Večerek, A. Helebrand, Mako – Adamovský.
 
Branka: 11. Sargsyan.

Ohlasy trenérů

Radomír Hlaváč a Petr Deseyve (trenéři SFC Opava U17):

Výsledek utkání vůbec neřešíme. Jsme ve stavu, kdy máme problémy poskládat jedenáct hráčů, kteří nastoupí k utkání, abychom jej mohli vůbec odehrát. Důvodů, proč máme takové problémy je více. Zranění a nemoci nás doslova kosí. Navíc někteří hráči nastupují v dorostenecké lize devatenáctiletých. Tím trpí hlavně tréninkový proces a to samozřejmě ovlivňuje i naše výkony a výsledky v samotných utkáních.

I přes velkou absenci jsme odehráli slušnou partii. První poločas byl z naší strany ustrašený, jako by hráči měli v podvědomí s jakými problémy se potýkáme. Po obdržené brance jsme se začali postupně zlepšovat.

Z hráčů asi spadla nervozita, a ve druhém poločase jsme začali soupeře přehrávat. Bohužel žádná individualita, která by této situace využila a rozhodla utkání, se v našem mužstvu nenašla. Náš tlak byl spíše platonický a až na jednu situaci bez vážnějšího ohrožení branky soupeře.