oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Žáci U14 porazili Baník, výhru zařídil Veselý

02.10.2013, autor Redakce
O P A V A - Žáci kategorie U14 uspěli na ostravským Baníkem. Ten porazili především díky skvěle zvládnuté první půli, ve které se dvakrát prosadil Veselý. Po změně stran sice hosté snížili, ale Opavští tři body nakonec těsné vítězství uhájili.
8.kolo, sobota 28.9.2013, 11:45
SFC Opava SFC Opava
2:1
Ostrava Ostrava
Vyklický – Vrána, Anděl, Harazim (65. Bitomský), Dostál (55. Šimeček) – Souček (60. Manderla), Koschatzký – Blažej (40. Bartusek), Červeňák, Katschmarz (45. Kostera) – Veselý.
 
 
Branky Opavy: Veselý 2.

Ohlasy trenérů

Jan Doseděl (trenér SFC Opava U14):

V tomto utkání se potkaly dva velmi kvalitní týmy, které se snažily o konstruktivní hru. V první polovině utkání se více dařilo domácím hráčům, kteří si dokázali vytvořit několik brankových příležitostí. Po většinu první půle svého soupeře přehrávali. Díky tomu se také dostali do dvoubrankového vedení.

Do druhé půle přišli s mnohem větší aktivitou naopak hosté a v úvodu druhého poločasu svého soupeře zatlačili. Podařilo se jim vstřelit i kontaktní branku. Poté se utkání lehce vyrovnalo a oba soupeři si vytvořili několik brankových příležitostí. Utkání tak přineslo velmi kvalitní hru od obou týmů, plnou pěkných individuálních výkonů a kombinačních akcí.