oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Sedmnáctka doma rozdrtila Třinec, nasázela mu šestku

10.10.2013, autor Redakce | FOTO: Radim Maloch
O P A V A - Ve dvanáctém kole MSDL hostila opavská sedmnáctka Třinec. O osudu utkání bylo v podstatě rozhodnuto už po prvním poločase, který skončil v poměru 5:0 pro domácí. Po přestávce ještě mladí Opavané přidali jednu branku, a soupeř tak domů odjížděl s půltuctovým přídělem.
9.kolo, sobota 5.10.2013, 10:15
SFC Opava SFC Opava
6:0
Fotbal Třinec Fotbal Třinec
Kotala – Kolísek, Tesařík, Keller, Vitoul (58. Said Sámir) – Seidler (69. Kirschner), Berger – Večerek, A. Helebrand, M. Helebrand – Adamovský.
 
 
Branky: A. Helebrand 2, Adamovský 2, Berger, M. Helebrand.
+7+7+7

Ohlasy trenérů

Radomír Hlaváč a Petr Deseyve (trenéři SFC Opava U17):

Utkání se nám podařilo dobře rozehrát a vstřelit do 25. minuty tři branky. Do poločasu jsme ještě přidali další dvě. Náš cíl do druhé půle byl nepolevit v aktivitě, snažit se o rychlý přechod do útoku ať už individuálně či vědomou kombinací, ve finální části být produktivní tak jako v prvním poločase, a neinkasovat.

Branku jsme nedostali, ale představa o kvalitě naší hry byla přece jen trošku jiná. Svou roli sehrál vítr, ale ten také paradoxně ukázal na jaké úrovni jsou naše dovednosti s míčem, protože hráčům ztěžoval jeho ovládání.

Celkově hodnotíme utkání pozitivně, zejména první poločas. Vstřelené branky byly vypracované po hezkých kombinacích a kvalitně zakončené. Kluky chválíme hlavně za to, že všichni měli ochotu pracovat pro mužstvo.