oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Mladší dorostenci vezou cennou remízu z Brna

17.10.2013, autor Redakce
O P A V A - Ve 13. kole MSDL zajížděla opavská sedmnáctka na půdu třetího celku tabulky Brna. Ve vyrovnaném utkání šli domácí do vedení hned v 8. minutě gólem z penalty po zbytečném faulu Kolíska. Kolísek byl však také u vyrovnávací branky, kdy po spolupráci s Večerkem našel krásným centrem nabíhajícího Adamovského, který se v koncovce nemýlil. Ve druhé půli už gól nepadl, a tak se obě mužstva rozešla smírně.
10.kolo, sobota 12.10.2013, 10:30
Zbrojovka Brno Zbrojovka Brno
1:1
SFC Opava SFC Opava
 
Muczka – Kolísek, Keller, Vitoul, Said Sámir (48. Petzuch) – Seidler (57. Kirschner), Berger – Večerek, A. Helebrand, M. Helebrand – Adamovský.
 
Branky Opavy: Adamovský.

Ohlasy trenérů

Radomír Hlaváč a Petr Deseyve (trenéři SFC Opava U17):

Výsledku si samozřejmě ceníme, hlavně proto, že takovým soupeřům jako je Brno se chceme rovnat. Utkání ale hodnotíme vždy podle toho, jak kvalitní je náš herní výkon.

Střídali jsme lepší chvilky s horšími. V ofenzivě jsme měli některé pěkné akce, kdy se snažíme po zisku míče o rychlý přechod do útoku, a hlavně kvalitně vyřešit finální přihrávku, náběh a zakončení.

Po jedné z nich se nám podařilo vstřelit vyrovnávací branku. Co se nám ale dařilo měně, bylo dominantnější držení míče. V obraně jsme pracovali slušně. Chyb, ať už individuálních či systémových jsme se sice nevyvarovali, ale zaznamenáváme mírné zlepšení, ať už u jednotlivců, tak celého mužstva. Stejně jako v minulé utkání proti Třinci, i nyní musíme kluky pochválit za týmovost.