oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Žáci U14 přestříleli Valašské Meziříčí a vezou výhru

21.10.2013, autor Redakce
Mladé opavské naděje do 14 let v sobotu sehrály zápas na půdě Valašského Meziříčí, a i když po prvním poločase bylo skóre nerozhodné 1:1, po změně stran se mladí Slezané zlepšili a zvítězili v poměru 5:4.
11.kolo, sobota 19.10.2013, 11:45
Valašské Meziříčí Valašské Meziříčí
4:5
SFC Opava SFC Opava
 
Škuta – Vrána, Kovalčík, Harazim, Vrána (50. Bitomský) – Souček, Dostál (45. Manderla) – Šimeček (35. Bartusek), Katschmarz, Kostera (35. Červeňák) – Veselý (40. Veřmířovský).
 
Branky Opavy: Katschmarz 3, Kovalčík, Červeňák.

Ohlasy trenérů

Jan Doseděl (trenér SFC Opava U14):

Začátek utkání patřil domácím, kteří hned v první minutě vstřelili první gól zápasu. I nadále byli domácí aktivní a díky chybám, které vytvářela obrana hostujícího týmu, se dostávali do dalších příležitostí. Poté se již hostující hráči prosazovali také a podařilo se jim i vyrovnat.

Ve druhé polovině zápasu už byli mnohem lepší hráči hostujícího celku a prosazovali se i brankově. V závěru však úplně vypustili hru a dovolili domácím vstřelit několik branek.

Hra fotbalistů SFC na malém hřišti byla velmi dobrá, až na úvod a hlavně konec utkání, kdy velkou nedisciplinovaností ve hře, dovolili soupeři hrát a vstřelit jednoduché góly.