oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Žáci kategorie U14 vyloupili Karvinou

04.11.2013, autor Redakce
Žáci Slezského FC kategorie U14 pod vedením trenéra Doseděla sehráli derby v Karviné. Po první půli sice Opavští prohrávali, nicméně po změně stran se třikrát trefil Veselý a svým hattrickem zařídil žluto-modrým barvám vítězství.
13.kolo, sobota 2.11.2013, 11:45
Karviná Karviná
1:3
SFC Opava SFC Opava
 
Vyklický – Vrána (65. Kostera), Kovalčík, Dostál, Bartusek (35. Anděl) – Koschatzký, Souček – Blažej (35. Blažej), Katschmarz (53. Fusek), Veřmířovský (60. Šimeček) – Veselý.
 
Branky Opavy: Veselý 3.

Ohlasy trenérů

Jan Doseděl (trenér SFC Opava U14):

V prvních minutách utkání byli o něco aktivnější domácí hráči. Velmi dobře napadali a dostávali hráče s míčem pod tlak. Naopak opavští hráli v úvodu ustrašeně, bez větší aktivity a ochoty běhat.

Postupem času se však hostující hráči osmělili, a ve druhé půli již byli lepším týmem na hřišti. Velmi dobře se hostujícím hráčům dařilo kombinovat a držet míč na svých kopačkách. Vytvářeli si také velmi dobré příležitosti po pěkných akcích celého týmu.

Svou převahu nakonec vyjádřili i gólově a utkání rozhodli ve svůj prospěch třemi pěknými brankami. Soupeř se již nebyl schopen prosadit přes dobře fungující obranu, a tak si hráči SFC odvezli zasloužené vítězství.