oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Zraněními zdecimovaný tým žáků U12 padl v Karviné

06.11.2013, autor Redakce
Žákovský výběr Slezského FC Opava kategorie U12 sehrál v úterý utkání na půdě Karviné a také díky velké marodce nepodal optimální výkon. Nakonec Opavští prohráli po výsledku 5:8.
12.kolo, úterý 5.11.2013
Karviná Karviná
8:5
SFC Opava SFC Opava
 
Sestava I.: Starý – T. Kirschner, J. Kirschner, Kutty, Rolný, Válek, Hrbáč, Woch. Sestava II.: Müller – Píšala, Hanel, Latka, Novák, Latoň, Baránek, Gargoš, Kuzník.
 
Branky Opavy: Woch 2, Latka, Baránek, Latoň.

Ohlasy trenérů

Radim Maloch (trenér SFC Opava U12):

K dohrávanému utkání jsme odjížděli v ne zcela ideálním stavu, jelikož 9 hráčů týmu postihla marodka a v utkání jsme tedy neměli vůbec možnost střídat. Přesto jsme se chtěli porvat o co nejlepší výsledek a předvést hlavně kvalitní výkon.

Nutno dodat, že hlavně v prvním poločase se nám to moc nedařilo, kdy nám obrovský problém dělal mokrý trávník. Někteří hráči byli více na zemi než na nohou a jelikož jsme měli co dělat už s tímto problémem, tak logicky se soupeřem to bylo ještě horší. Prakticky za celý poločas jsme nic moc kloudného nevymysleli a po zásluze prohrávali o dvě branky.

Ve druhém poločase, který se dohrával skoro za tmy, jsme po chvilce vyrovnali na 5:5, ovšem lacinými chybami jsme soupeře opět nechali odskočit na rozdíl tří branek, sami jsme trefili dvě tyčky a proto jsme už nedokázali skóre vyrovnat.

Druhý poločas už byl ovšem z naší strany vcelku kvalitní. Nutno sportovně přiznat, že soupeř byl dnes o něco lepší hlavně v důrazu a vyhrál zaslouženě.