oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

U14: Žáci sestřelili sedmi góly HFK Olomouc

11.11.2013, autor Redakce
Žáci Slezského FC kategorie U14 zvítězili v souboji s HFK Olomouc a s podzimní částí sezony se rozloučili jasným vítězstvím. Už po první půli vedli Opavští o tři góly, po změně stran přidali další a zvítězili v poměru 7:1.
14.kolo, neděle 10.11.2013, 14:45
1. HFK Olomouc 1. HFK Olomouc
1:7
SFC Opava SFC Opava
 
Škuta – Vrána, Kovalčík, Dostál, Fadrný – Koschatzký, Manderla (35. Souček) – Blažej (40. Bolacký), Fusek (45. Skopalík), Šimeček (40. Katschmarz) – Veřmířovský (35. Veselý).
 
Branky Opavy: Blažej 2, Veřmířovský, Fadrný, Vrána, Šimeček, Skopalík.

Ohlasy trenérů

Jan Doseděl (trenér SFC Opava U14):

V tomto utkání byli od úvodních minut lepším týmem hostující hráči. Hráli velmi aktivně a dařilo se jim kombinovat ve všech částech hřiště. Sympatický výkon však předváděli také domácí hráči, kteří se po celou dobu utkání snažili o konstruktivní hru.

Jednotliví hráči byli docela dobře individuálně vybaveni a snažili se o hru jeden na jednoho. Větší kvalita však byla na straně hráčů SFC a to se jim dařilo vyjádřit i gólově, i když ještě spoustu brankových příležitostí nevyužili.

V utkání bylo od začátku velmi dobré nasazení, spousta krásných kombinací a akcí ze strany hráčů SFC, kteří zaslouženě vysoko vyhráli.