oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Žáci U12 zasypali Uničov devíti zásahy

01.04.2014, autor Redakce
O P A V A - Opavští žáci U12 na podzim nesehráli s Uničovem povedený zápas, což chtěli v jarní odvetě napravit, a to se nadějím Slezského FC povedlo. Utkání bylo prakticky rozhodnuto už po první půli, kdy Slezané vedli 7:1. Nakonec zápas ovládli celkovým poměrem 9:3.
19.kolo, sobota 29.3.2014, 11:30
SFC Opava SFC Opava
9:3
Uničov Uničov
Sestava I. Baránek – Řeháček, T. Kirschner, Hrbáč, Silber, Latoň, Žídek, Latka, Bartusek, Zapletal. Sestava II. Müller – J. Kirschner, Hanel, Píšala, Gargoš, Rolný, Jelínek, Chudý, Starý, Kutty.
 
 
Branky Opavy: Rolný 2, Chudý 2, Silber, Latka, Žídek, Hanel, Bartusek.

Ohlasy trenérů

Radim Maloch (trenér SFC Opava U12): „V dalším utkání jsme se utkali s Uničovem, proti kterému jsme na podzim podali nejhorší výkon ze všech zápasů. Proto jsme chtěli toto selhání napravit a podat dobrý výkon. Podařilo se nám to výborně a už po pěti minutách utkání jsme vedli 3:0. Soupeře jsme nenechali vydechnout a do poločasu se stav v součtu vyšplhal až na 7:1.

Druhý poločas jsme nezačali moc dobře, kdy kluci v domnění pohodlného náskoku a kvalitní hry v první půli očividně polevili, a to v kombinaci s neproměněním velkého počtu šancí mělo za následek nenavyšování našeho vedení.

Po deseti minutách druhé půle jsme se opět dostali do tempa a hráli pěkný fotbal s vytvářením mnoha gólových šancí, jejich proměňování nám ale příliš nešlo. Konečný výsledek 9:3 je ovšem zcela zasloužený, podali jsme dobrý výkon a kluci zaslouží pochvalu.“