oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

U13: Naděje Slezského FC doma padly s Uničovem

01.04.2014, autor Redakce
O P A V A – Svěřenci trenéra Martina Kotaly žáci U13 se doma představili v souboji s Uničovem, ale neuspěli. Opavským se nedařilo prosadit přes obranný blok soupeře a po vyrovnaném boji nakonec malí Slezané prohráli v poměru 5:7.
19.kolo, sobota 29.3.2014, 10:00
SFC Opava SFC Opava
5:7
Uničov Uničov
Sestava I. Ščudla, Dušek, Gorčica, Hartmann, Stuchlík, Janjuš, Štencel, Hrda, Staňo, Krajíček, Šidlák. Sestava II. Buga, Tománek, Návrat, Schlischka, Celta, Goněc, Baďura, Šafarčík, Matějíček, Ondráček, Rolný.
 
 
Branky Opavy: Ščudla, Krajíček, Návrat, Stuchlík, Gorčica.

Ohlasy trenérů

Martin Kotala (trenér SFC Opava U13): „Utkání, které jsme nezvládli, protože jsme nebyli schopni prosadit se přes zarputilou hru a defenzivní blok soupeře s urostlými hráči. Uničov bránil před svou brankou často v plném počtu hráčů a hrál na nakopávané míč a díky tomu se dostával k naší brance.

Hráče jsem před zápasem upozornil na způsob hry soupeře, který se takto prezentuje, a rovněž věděli, jak mají hrát, a co mají na hřišti dělat, aby byli úspěšní a dokázali se prosadit. Měli jsme spoustu šancí, ale když jsme se dostali po kombinaci anebo i po rychlém protiútoku do zakončení, tak jsme buď netrefili branku, brankář soupeře chytil, byli jsme nedůrazní anebo byla střela zblokována hráči Uničova. A to vše působilo jako živá voda pro soupeře, který byl velmi produktivní z ojedinělých útoků a tím trestal naši neproduktivitu.“