oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Sedmnáctka se v Karviné rvala, přesto odjíždí s prázdnou

09.04.2014, autor Redakce
K A R V I N Á, O P A V A – Mladší dorostenci Slezského FC Opava i přes množství šancí odjíždí z Karviné bez bodu. Opavské mužstvo zlomily individuální chyby, a domácí tým nakonec vydřel výhru v poměru 4:3.
22.kolo, neděle 6.4.2014, 16:30
Karviná Karviná
4:3
SFC Opava SFC Opava
 
Kotala – Said Sámir, Seidler, Keller, Vitoul (65. Kolísek) – Večerek, Kuzník – Kirschner, Berger, Večerek – Adamovský (73. Barnet).
 
Branky Opavy: Adamovský, Kirschner, Barnet.

Ohlasy trenérů

Radomír Hlaváč (trenér SFC Opava U17): „Jsme smutní z výsledku, ale ne z předvedené hry. Do přestávky jsme mohli klidně vést rozdílem třídy. Měli jsme spoustu šancí a vrcholem všeho byla neproměněná penalta. Na druhou stranu nás soupeř gólově trestal za naše hrubé individuální chyby, které v podstatě rozhodly o výsledku.

Pokud se vyvarujeme takovýchto zkratů a zlepšíme koncovku, tak s tímto dobrým výkonem přijde i odměna v podobě vítězství. To si ale musí uvědomit hráči, kteří se těchto chyb opakovaně dopouští. A není to jen o obdržených brankách, ale i o promarněných šancích. Tohle stavíme do jedné roviny.

Pozitiva vidíme v tom, že i přes nepříznivý vývoj jsme se o výsledek rvali do konce utkání. Také nás těší individuální výkony některých hráčů. Šanci dokázat si, že jsme schopni odstranit z naší hry nedostatky, které rozhodly o naší porážce, budeme mít v sobotu proti Sigmě Olomouc.“