oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Sedmnáctka přišla o remízu se Sigmou Olomouc v poslední vteřině

16.04.2014, autor Redakce
O P A V A – S Hanáky ze Sigmy Olomouc změřili síly také opavští mladší dorostenci. Ti nevstoupili do utkání dobře a brzy prohrávali o dvě branky. Do zápasu se ale vrátili a těsně před koncem vyrovnali na 3:3. V posledním možném okamžiku ale Opava inkasovala ze standardky a nešťastně prohrála.
23.kolo, neděle 13.4.2014, 16:30
SFC Opava SFC Opava
3:4
Olomouc Olomouc
Kotala – Kolísek, Seidler, Keller, Vitoul – Večerek, Berger – Kirschner, A. Helebrand, M. Helebrand – Adamovský.
 
 
Branky Opavy: Kirschner, A. Helebrand, Adamovský.

Ohlasy trenérů

Radomír Hlaváč (trenér SFC Opava U17): „Soupeři jsme byli více než vyrovnaným protivníkem, ale až od dvacáté minuty. To už jsme ale prohrávali 0:2. Od té doby z nás spadl přílišný respekt ze soupeře, vyrovnali jsme hru a začali si vytvářet střelecké příležitosti. Do poločasu jsme díky Kirschnerovi vstřelili kontaktní branku, Adam Helebrand trefil jen břevno a Večerek sám před brankářem pálil vedle.

Do druhé půle jsme vstoupili stejně aktivně, jako jsme končili první poločas a vstřelili vyrovnávací branku. V naší aktivitě nás na chvilku přibrzdila třetí branka soupeře, při které jsme propadli ve středu hřiště, a soupeř naši chybu potrestal. Dvě minuty před koncem byla naše velká snaha odměněna vyrovnávací brankou.

O remízu jsme však přišli v poslední vteřině utkání, kdy jsme neubránili standardní situaci soupeře. Náš herní výkon měl slušné parametry a za to kluky chválíme. Na úspěšnější výsledek to však nestačilo. Situace, které rozhodují o výsledku, totiž zvládl lépe soupeř.“