oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Mladší dorostenci vezou výhru z Kroměříže

22.04.2014, autor Redakce
K R O M Ě Ř Í Ž, O P A V A - Sedmnáctka Slezského FC Opava uspěla na hřišti Kroměříže, odkud veze tři body. Výhra opavských nadějí se nerodila lehce. Slezané však nakonec urvali kýžené vítězství v poměru 3:2.
24.kolo, neděle 20.4.2014, 16:30
Kroměříž Kroměříž
2:3
SFC Opava SFC Opava
 
Kotala – Said Sámir, Seidler, Keller, Vitoul – Večerek, Berger – Kirschner, Barnet (63. A. Helebrand), M. Helebrand – Adamovský (77. Kolísek).
 
Branky Opavy: M. Helebrand, Adamovský, A. Helebrand.

Ohlasy trenérů

Radomír Hlaváč (trenér SFC Opava U17): „V Kroměříži jsme chtěli navázat na náš výkon a výsledek z minulého utkání v Hodoníně. To se nám podařilo z poloviny, a to jen výsledkově. Herní výkony z minulých utkání se nám zopakovat nepovedlo. Naše vítězství bylo doslova upracované.

Dvakrát jsme vedli, ale soupeř po našich hrubých chybách vždy stačil vyrovnat. Kvalitu hry nám navíc komplikoval velký vítr, s čímž jsme se těžce vyrovnávali. Kdybychom měli v utkání najít pozitiva a posun kupředu, tak fakt, že vstřelené branky byly vypracované a hlavně kvalitně zakončené, což nás v minulých zápasech proti Karviné a Olomouci trápilo, kdy jsme měli se zakončením problémy a přišli v těchto duelech o lepší výsledek.“