oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Starší dorost sahal v Příbrami na body, nakonec se vrací s prázdnou

25.04.2014, autor Redakce
P Ř Í B R A M, O P A V A - Devatenáctka Slezského FC v páteční odpoledne zamířila do Příbrami, kde s tamním mužstvem dlouho držela vyrovnaný stav zápasu. Po změně stran však Opavští inkasovali a ani přes velkou snahu a vůli vyrovnat se jim branku vstřelit nepodařilo, a tak Slezané jedou domů bez bodu.
34.kolo, pátek 25.4.2014, 15:00
Příbram Příbram
1:0
SFC Opava SFC Opava
 
Godula – M. Zagol, Macíček, Pavlíček, Rubý – Rolný, Janetzký, Wicker (80. Vicherek) – Machuča (75. Mezera), P. Zagol (46. Maléř), Lavrovič (82. Kubalák).
 

Ohlasy trenérů

Alois Skácel (trenér SFC Opava U19): „Bylo to oboustranně slušné utkání. V prvním poločase měly oba celky po jedné nebezpečné situaci, ale skóre se nezměnilo. Domácí byli lepší na míči, ale my jsme to vynahradili soudržností a dobrou disciplínou.

Po změn stran nás Příbram zmáčkla, ale hrozila především ze střední vzdálenosti a z množství standardek. My jsme se z náporu dostávali pomocí brejků. Z nepovedeného centru v 65. minutě jsme inkasovali, ale kluci se vzepřeli a bojovali o vyrovnání.

Blízko tomu byl Janetzký, který se výborně uvolnil na šestnáctce, ale bohužel nedal. Zápas byl hektický až do konce. Na klucích se mi líbilo, že se až do poslední minuty bili o výsledek.“