oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Žáci Slezského FC U13 deklasovali výběr Bílovce

05.05.2014, autor Redakce
O P A V A - Žákovský výběr Slezského FC kategorie U13 zamířil po dvoudenním mezinárodním turnaji v Mikulově do Bílovce, kde se utkal se stejně starým týmem domácích. Opavští excelovali a vyhráli jednoznačným rozdílem 21:5.
24.kolo, sobota 3.5.2014, 11:30
Bílovec Bílovec
5:21
SFC Opava SFC Opava
 
Sestava I.:Ščudla, Janjuš, Dušek, Gorčica, Goněc, Rother, Šafarčík, Schlischka, Baďura, Mácha, Breuer. Sestava II.: Buga, Krajíček, Tománek, Stuchlík, Hartmann, Štencel, Matějíček, Němčík, Staňo, Šidlák.
 
Branky Opavy: Gorčica 3, Krajíček 3, Ščudla 2, Janjuš 2, Dušek 2, Staňo 2, Stuchlík 2, Štencel, Tománek, Buga, Mácha, Bílovec vlastní

Ohlasy trenérů

Martin Kotala (trenér SFC Opava U13): „Na tento zápas jsme jeli hned po absolvování dvoudenního mezinárodního turnaje v Mikulově (Pálavský pohár), kde jsme odehráli spoustu utkání s kvalitními soupeři. Tento náročný program se na nás trošku podepsal.

Načátku zápasu jsme nebyli proti domácím správně koncentrovaní a hra z naší strany postrádala kvalitu, která mohla být způsobená únavou a cestováním z turnaje. Postupem času jsme se však začali dostávat do utkání a naše hra se pomalu zlepšovala.

Domácí se snažili od první minuty jednoduchou hrou s nakopávanými míči dostávat k naší brance, což se jim v prvním poločase i dařilo, dokud měli ještě dostatek sil. S přibývajícími minutami už nebyli tak důrazní a schopni tento způsob hry realizovat. Naopak my jsme byli schopni se lépe pohybovat, kombinovat a prosazovat se.“