oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Sedmnáctka se vrací z Třince bez bodu

07.05.2014, autor Redakce
T Ř I N E C, O P A V A - Mladší dorostenci Slezského FC neuspěli na hřišti nedalekého Třince, kde prohráli o jedinou branku. Dobře hrajícímu opavskému týmu se znovu stalo osudným neproměňování šancí.
26.kolo, neděle 4.5.2014, 16:30
Fotbal Třinec Fotbal Třinec
2:1
SFC Opava SFC Opava
 
Kotala – Kolísek, M. Helebrand, Keller, Said Sámir – Kuzník, Seidler (65. A. Helebrand) – Kirschner, Berger, Večerek – Barnet (60. Adamovský).
 
Branky Opavy: Adamovský.

Ohlasy trenérů

Radomír Hlaváč (trenér SFC Opava U17): „Naše zápasy jsou jako přes kopírák. Herní výkon není špatný, jsme dominantní v držení míče, slušně kombinujeme a vytváříme si i střelecké příležitosti, ale v tom opakovaně selháváme. V této činnosti už na klucích leží deka. Proto se nám naše dobré výkony nedaří podtrhnout dobrým výsledkem.

I v tomto utkání jsme neměli prohrát. Soupeř se před naši branku dostával jen sporadicky, hlavně po brejkových situacích, ze kterých vytěžil dvě gólové standardní situace. Snad v poslední vteřině první půle se po nastřelené ruce v našem pokutovém území kopala penalta, kterou soupeř proměnil v jednobrankové vedení.

Druhý poločas jsme se snažili o vyrovnání a devět minut před koncem utkání se nám to také po hlavičce Adamovského podařilo. Tři minuty před koncem kopali domácí rohový kop, který se od zad jednoho z domácích útočníků odrazil do naší branky. V závěru jsme mohli ještě Bergerem a Helebrandem vyrovnat, ale jejich šance zůstaly nevyužity. I přes prohru potěšily individuální výkony některých hráčů, ale i snaha bojovat o výsledek až do konce utkání.“