oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Devatenáctka padla v Pardubicích a přiblížila se baráži

09.05.2014, autor Redakce
O P A V A - Starší dorostenci Slezského FC ve středu neuspěli na hřišti svého tabulkového souseda z Pardubic, kde sice nebyli herně horší, ba naopak. Bohužel ale Opavští neproměnili řadu šancí a nakonec Pardubicím podlehli těsně 1:2, což znamená, že jejich manko na "čistou" záchranu činí již deset bodů.
36.kolo, středa 7.5.2014, 13:00
Pardubice Pardubice
2:1
SFC Opava SFC Opava
 
Godula – M. Zagol (62. Košárek), Macíček, Pavlíček, Mezera (68. Rubý) – Žingor, Wicker (52. Češek), Janetzký – Machuča (76. Maléř), Lavrovič, P. Zagol (78. Kubalák).
 
Branka Opavy: 81. Kubalák.

Ohlasy trenérů

Alois Skácel (trenér SFC Opava U19): „Tato porážka nás katapultovala do přímého boje o udržení první ligy, přiblížili jsme se baráži. Měli jsme výborný vstup do utkání a během dvaceti minut jsme si vytvořili dvě čisté gólové šance. Jednu z nich vyhlavičkovali domácí z brankové čáry. Do konce první půle jsme ale dvakrát inkasovali.

Rozhodující bylo, že jsme nevyužili své šance. Rozhodčí nám navíc neuznali gól. Naproti tomu soupeř využil z minima maximum. Ve druhé půli jsme dominovali, bohužel jsme kontaktní branku vstřelili pozdě a obrátit výsledek či alespoň vyrovnat, jsme už nestihli.“