oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Mladší dorost U16 vysoko prohrál s Brnem

12.05.2014, autor Redakce
O P A V A - Mladší dorostenci Slezského FC U16 změřili síly s lídrem tabulky brněnskou Zbrojovkou. S tou Opavští drželi krok pouze úvodní půlhodinku, pak ale Brno zápas zcela ovládlo a nakonec ve Slezsku zvítězilo v poměru 9:1.
27.kolo, neděle 11.5.2014, 14:30
SFC Opava SFC Opava
1:9
Zbrojovka Brno Zbrojovka Brno
Kubný (41. Richter) – Paláček, Šafrán, Hájek (55. Stuchlík), Dluhoš (58. Kovács) –Vrána, Vavrečka (58. Nestroj), Černín, Mako (60. Fojtík) – Tomáško, Barteska.
 
 
Branka Opavy: Barteska.

Ohlasy trenérů

Lukáš Černín (trenér SFC Opava U16): „Bohužel s lídrem tabulky jsme dokázali držet krok pouze třicet minut, a to za předpokladu, že jsme hráli na hranici svých možností a nenechali soupeři mnoho prostoru. Prohrávali jsme sice hned v první minutě, ale dokázali jsme vyrovnat po důrazu Tomáška a Bartesky, kdy se posledně jmenovaný posadil ve vápně a střelou na vzdálenější tyč zařídil nás čestný zásah.

Od 30. minuty byl na hřišti už pouze jeden tým, do poločasu utkání rozhodl svým důrazem. Je pravdou, že jsme soupeři nemohli absolutně konkurovat v jeho fyzické vyspělosti a výsledek byl pouze otázkou skóre. Bohužel.“