oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Žáci U13 nasázeli Valmezu patnáct branek

13.05.2014, autor Redakce
O P A V A – Výběr opavské třináctky se o víkendu utkal s mužstvem Valašského Meziříčí a od úvodu zápasu bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Žáci Slezského FC nakonec svého soupeře přehráli jednoznačným výsledkem 15:1.
25.kolo, sobota 10.5.2014, 13:00
SFC Opava SFC Opava
15:1
Valašské Meziříčí Valašské Meziříčí
Sestava I.: Schlischka, Návrat, Tománek, Stuchlík, Guzan, Goněc, Rother, Šafarčík, Rolný. Sestava II.: Ščudla, Krajíček, Dušek, Gorčica, Celta, Hartmann, Janjuš, Hrda, Šidlák, Ondráček.
 
 
Branky Opavy: Ščudla 5, Krajíček 4, Návrat 2, Stuchlík, Šafarčík, Tománek, Hrda.

Ohlasy trenérů

Martin Kotala (trenér SFC Opava U13): „Utkání měli kluci od začátku ve své režii. Díky velmi dobré kombinační hře a prolínání se na postech jsme dělali hráčům Valašského Meziříčí problémy a nepomohla jim ani jejich taktika nevysouvat se, hrát především v obraně a spoléhat na případné rychlé brejky.

Velmi dobře pracovala naše obranná fáze, protože jsme soupeři skoro nic nedovolili díky dobrému předvídání a čtení hry. Dostupovali jsme hráče soupeře ještě před zpracováním míče a z vítězných mini osobních soubojů jsme ihned přecházeli do útočné fáze. Byl to velmi dobrý týmový výkon celého mužstva podpořený jistotou v brankách. Věřím, že si to kluci užili stejně jako my trenéři.“