oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

U12: Opavští žáci jasně přehráli Valmez

14.05.2014, autor Redakce
O P A V A – Svěřenci trenéra Radima Malocha, opavští žáčci kategorie U12, přivítali výběr Valašského Meziříčí a utkání s Valachy jednoznačně ovládli. Slezané nakonec nastříleli svému soupeři deset branek a zvítězili 10:2.
25.kolo, sobota 10.5.2014, 14:30
SFC Opava SFC Opava
10:2
Valašské Meziříčí Valašské Meziříčí
Sestava I.:Müller – J. Kirschner, Hanel, Píšala, Žídek, Rolný, Válek, Silber, Latka, Baránek. Sestava II.: Starý – Řeháček, T. Kirschner, Hrbáč, Chudý, Jelínek, Latoň, Gargoš, Kutty.
 
 
Branky Opavy:Latoň 2, Gargoš 2, Silber 2, Válek 2, Jelínek, Rolný.

Ohlasy trenérů

Radim Maloch (trenér SFC Opava U12): „V tomto utkání proti Valašskému Meziříčí jsme podali celkem dobrý výkon podtržený deseti vstřelenými brankami. Od úvodních minut jsme na obou polovinách hřiště více drželi míč a snažili se kombinovat a přecházet v soubojích jeden na jednoho, ovšem proti dobře bránícímu soupeři jsme museli být trpěliví, soupeř navíc neustále hrozil z rychlých brejků.

Postupem času jsme se začali přes obranu soupeře dostávat častěji a přicházely i šance, zejména ve druhém poločase jsme mohli ještě pár branek přidat. Důležité je, že jsme všechny situace řešili fotbalově a i z těžkých pozic jsme se dostávali technicky. Teď nás čekají kvalitní soupeři a my budeme chtít podat co nejlepší výkony.“