oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Čtrnáctka nešťastně podlehla Valašskému Meziříčí

20.05.2014, autor Redakce
O P A V A - Žákovský výběr Slezského FC kategorie U14 se doma utkal s týmem Valašského Meziříčí a přesto, že byli opavští žáci aktivnější, z vítězství se nakonec radovali hosté. Domácím zlomilo vaz neproměňování šancí a prohráli 1:2.
26.kolo, sobota 17.5.2014, 11:45
SFC Opava SFC Opava
1:2
Valašské Meziříčí Valašské Meziříčí
Škuta – Fadrný (45. Harazim), Dostál, Anděl, Bartusek (35. Blažej) – Koschatzký – Skopalík (55. Manderla), Souček, Červeňák (35. Fusek) – Veselý, Katschmarz.
 
 
Branky Opavy: 35. Veselý.

Ohlasy trenérů

Jan Doseděl (trenér SFC Opava U14): Začátek utkání naznačoval, jakým způsobem se bude utkání odvíjet. Od úvodních minut byli na hřišti lepšími hráči SFC. Vytvořili si několik vyložených příležitostí, ale produktivita domácích byla v tomto utkání velmi špatná.

I ve druhé polovině utkání byli domácí lepším soupeřem, a neustále se jim dařilo kombinovat a soupeře přehrávat. Bohužel však zůstalo jen u držení míče a vytváření si brankových příležitostí. Dávat góly se však nedařilo. Naopak hosté byli nadprůměrně produktivní, kdy si jednu branku vstřelili hráči SFC sami a druhou dali hosté v úplném závěru po snad jediné chybě obrany.“