oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Šestnáctka porazila Vyškov rozdílem čtyř branek

23.05.2014, autor Redakce
O P A V A - Šestnáctka Slezského FC pod vedením trenéra Lukáše Černína zaslouženě zvítězila v souboji s Vyškovem, když svému soupeři nastřílela čtyři branky. Neinkasovala ani jednou a brankář Mosler navíc chytil také pokutový kop.
31.kolo, středa 21.5.2014, 14:30
SFC Opava SFC Opava
4:0
Vyškov Vyškov
Mosler – Kolísek, Šafrán, Hájek, Palaček (60. Kovács) – Mako, Vavrečka (63. Rychlý), Černín, Fojtík (60. Tilkeridis) – Vrána (65. Stuchlík), Barteska.
 
 
Branky: Kolísek, Vrána, Stuchlík, Rychlý.

Ohlasy trenérů

Lukáš Černín (trenér SFC Opava U16): „V prvním poločase se hrála vyrovnaná partie plná osobních soubojů. Šance byly na obou stranách. Tu soupeřovu největší, kdy se hráč ocitl sám před brankou, zlikvidoval výborně brankář Mosler. Nám se podařilo vstřelit branku po standardní situaci, kterou zahrával Kolísek. Míč prolétl celou šestnáctkou a zapadl k tyči. Další šance již zůstaly nevyužity.

Druhý poločas už jsme byli produktivnější a padaly i hezké branky. Na 2:0 zvýšil hlavou Vrána po centru Bartesky a důrazu Tilkiridise. Pak přišel další světlý moment brankáře Moslera, kdy se nenechal překonat ani ze značky pokutového kopu a vzal soupeři vítr z plachet nadobro.

Další úspěch zaznamenal Stuchlík, když si dobře zpracoval v šestnáctce míč a nedal gólmanovi šanci. Nejhezčí moment zápasu však nastal pár minut před koncem, když si Rychlý na půlce hřiště všiml, že brankář hostí stojí příliš vysoko a krásným lobem skóroval.“