oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Důležité informace pro fanoušky mířící do Krnova

27.05.2014, autor Klub
O P A V A - Pro fanoušky, kteří přijedou podpořit opavské fotbalisty na utkání MSFL do Krnova, přinášíme důležité informace. Stále můžete využít možnosti předprodeje vstupenek, krnovský stadion totiž disponuje pouze třemi pokladnami.

Předprodej vstupenek

Fanoušci, využijte možnost předprodeje! Stadion v Krnově disponuje pouze třemi pokladnami, předejdete tak možnému zdržení při nákupu vstupenek před utkáním!

Prodejní místa
  • Městské informační centrum Opava (Horní náměstí 67, 746 01 Opava) PO-PÁ 8:00 - 18:00
  • Sekretariát SFC Opava (Lipová 2, 746 01 Opava) PO-PÁ 9:00-15:00

Cena všech vstupenek zůstává stejná. Jednotné vstupné činí 40,- Kč, lístek pro děti (6 - 12 let), ženy a starobní důchodce stojí 20,- Kč.

Permanentky na mistrovská utkání Slezského FC samozřejmě platí i pro zápasy v Krnově.

„Žádáme fanoušky, aby využili možnosti předprodeje, a na utkání přišli s dostatečným časovým předstihem. Stadion bude otevřen již od 15 hodin,“ uvedl technický ředitel Slezského FC Jaroslav Rovňan s tím, že po dohodě se zástupci města Krnova a Policií ČR budou přijata zvýšená bezpečnostní opatření.

Doprava

Po dohodě s ČD, a. s. dojde k navýšení kapacity vlakového spojení, a to:

  • ve směru do Krnova: rychlík R1124 Opava-Východ – Krnov-Cvilín, odjezd ve 14:33
  • ve směru do Opavy: rychlík R1133 Krnov-Cvilín – Opava-Východ, odjezd v 19:10
  • Parkování

    Parkování pro osobní vozidla bude možné na ulici Petrovická a v okolí stadionu. Parkoviště přímo u vstupu na fotbalový stadion (mezi fotbalovým a zimním stadionem) bude vyhrazeno pro autobusy klubů a organizátory. Proto, prosím, dodržujte pokyny pořadatelské služby.

    Sektory fanoušků

    Vstup pro fanoušky SFC Opava se nachází u pokladny vedle hlavní tribuny a sektor fanoušků SFC je po dohodě umístěn vedle střídačky hostujícího týmu (v pravém rohu z pohledu hlavní tribuny.)

    Vstup pro fanoušky hostí je přímo z parkoviště ulice Petrovická kolem hřiště s umělou trávou. Sektor hostujících fanoušků je v levé části hlavní tribuny.

    Zápas začíná v sobotu 31. května 2014 od 16:30 na krnovském fotbalovém stadionu (Petrovická 1923/4, Krnov).

    „Pevně věříme, že podpoříte opavské fotbalisty hlasitým sportovním povzbuzováním, a přenesete tak domácí prostředí ze stadionu v Městských sadech do Krnova,“ dodal Jaroslav Rovňan.

    Krnovský stadion na mapě