oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Žáci U12 nestačili na Karvinou, rozhodla nízká produktivita

28.05.2014, autor Redakce
O P A V A - Opavští žáčci kategorie U12 prohráli rozdílem čtyř branek s výběrem Karviné. Kouč Radim Maloch byl přesto spokojen. Naděje Slezského FC totiž svého soupeře kromě jedné čtvrtiny přehrávaly a vytvořily si více brankových příležitostí. Ty ale bohužel nedokázaly na rozdíl od Karviné, která dala Opavě lekci z produktivity, proměnit.
27.kolo, neděle 25.5.2014, 11:45
SFC Opava SFC Opava
7:11
Karviná Karviná
Sestava I.: Starý – T. Kirschner, Hrbáč, Silber, Rolný, Válek, Žídek, Gargoš, Kutty, Müller. Sestava II.: Baránek – Hanel, Latoň, J. Kirschner, Řeháček, Jelínek, Chudý, Píšala, Novák.
 
 
Branky Opavy: Rolný 2, Latoň, Gargoš, Válek, Chudý, Novák.

Ohlasy trenérů

Radim Maloch (trenér SFC Opava U12): „Možná to bude znít podle výsledku zvláštně, ale neodehráli jsme vůbec špatný zápas. Minimálně ve dvou čtvrtinách jsme soupeře přehráli a vytvořili si více brankových příležitostí. Bohužel jsme obdrželi velice laciné branky a soupeř měl nad námi navrch v produktivitě v zakončení. Naopak v jedné čtvrtině byl soupeř lepší a zaslouženě ji také vyhrál vysokým rozdílem.

„Až na tuto jednu čtvrtinu jsme ovšem předvedli solidní hru, kdy jsme se proti silnému soupeři snažili vše řešit v rychlosti a fotbalově. Měli bychom se ovšem vyvarovat hrubých individuálních chyb, které soupeř ihned trestá.

Bohužel tato sezona je pro nás výsledkově zakletá. V těžkých zápasech jsme kolikrát herně lepší, ale nedokážeme dovézt zápas k vítězství. Určitě budeme chtít i v dalších zápasech předvést kvalitní výkon, snad už i s vítězným koncem pro nás.“