oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Sedmnáctka nedala gól a se Znojmem remizovala

29.05.2014, autor Redakce
O P A V A - Mladší dorostenci Slezského FC se doma utkali s výběrem Znojma a nepředvedli kdovíjak povedený výkon. V nepříliš záživném utkání nepadl gól ani na jedné straně, a tak si obě mužstva rozdělila po bodu za bezbrankovou remízu.
29.kolo, neděle 25.5.2014, 10:15
SFC Opava SFC Opava
0:0
1. SC Znojmo FK 1. SC Znojmo FK
Kotala – Vitoul, Tesařík, Kolísek, Helebrand M. – Kuzník, Berger – Kirschner, A. Helebrand (72. Barteska), Večerek – Adamovský (60. Seidler).
 
 

Ohlasy trenérů

Radomír Hlaváč (trenér SFC Opava U17): „Odehráli jsme nepovedené utkání. Remíza samozřejmě mrzí, ale největším zklamáním je pro nás herní výkon, kterým jsme se prezentovali. Přísnější měřítko snesou snad jen tři hráči, což to je málo. Nějaká snaha se nám sice upřít nedá, ale pomalou kombinací a bezradností před hostující brankou jsme ani na lepší výsledek pomýšlet nemohli.

Znojmu k remíze „stačilo“ jen pozorně bránit. V minulém utkání se nám ještě podařilo soupeře zlomit rychlými brankami začátkem druhého poločasu. Nyní jsme na to sílu nenašli. Věříme, že jsme si vybrali slabší chvilku a v sobotu v Hlučíně zase najdeme svou tvář.“