oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Oslabený výběr žáků kategorie U13 nestačil na Vítkovice

30.05.2014, autor Redakce
O P A V A - Zraněními zdecimovaný tým žáků Slezského FC U13 se ve středu utkal s mužstvem Vítkovic, na které nestačil po všech stránkách a prohrál v poměru 3:15.
30.kolo, středa 28.5.2014, 15:30
SFC Opava SFC Opava
3:15
Vítkovice Vítkovice
Sestava I.: Buga, Šafarčík, Stuchlík, Janjuš, Celta, Hartmann, Štencel, Baďura, Rolný. Sestava II.: Matějíček, Krajíčke, Dušek, Gorčica, Guzan, Goněc, Rother, Schlischka, Šidlák.
 
 
Branky Opavy: Matějíček 2, Gorčica.

Ohlasy trenérů

Martin Kotala (trenér SFC Opava U13): „V tomto utkání se naplno projevila únava z předešlého nedělního náročného zápasu s Karvinou, který jsme odehráli již tak se zdravotními problémy některých hráčů a ještě navíc došlo v průběhu zápasu k dalším zraněním, takže drtivou většinu utkání jsme odehráli bez možnosti střídání. A to nemluvím o dlouhodobé absenci některých hráčů, kteří jsou zraněni, takže do utkání s Vítkovicemi jsme nastupovali v takovém atypickém stavu. A na naší hře to bylo vidět.

Nebyli jsme ve své kůži a naše hra neměla jednoduše a stručně řečeno energii po všech stránkách, prostě nebylo odkud brát, a proto zápas dopadl tak, jak dopadl. Závěrem chci k tomuto zápasu jen zmínit, že výše uvedený komentář není stěžování si a hledání důvodů, proč to tak dopadlo, je to pouze konstatování a stručné zhodnocení tohoto zápas, o kterém jsme se hned po utkáni v kabině pobavili a něco si v klidu řekli.

Vím, že kluci chtěli a snažili se v tomto zápase, ale opravdu to nešlo a bylo na nich vidět, že i oni sami z toho byli špatní, takže jsme se my trenéři a všichni hráči společně jako tým protrápili až do konce utkání, a jak se říká, vypili jsme si ten kalich hořkosti až do dna.“