oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Žákovský tým U12 zdolal Vítkovice

30.05.2014, autor Redakce
O P A V A - Mladší žáci Slezského FC U12 pod vedením trenéra Radima Malocha v týdnu změřili síly s výběrem Vítkovic. Opavští zejména kvůli neproměňování šancí prohráli první půli 2:3, po změně stran ale dobře hrající opavské mužstvo přidalo pět branek a po zásluze zvítězilo výsledkem 7:5.
30.kolo, středa 28.5.2014, 17:00
SFC Opava SFC Opava
7:5
Vítkovice Vítkovice
Sestava I.: Starý – Rataj, T. Kirschner, Hrbáč, Žídek, Rolný, Válek, Gargoš, Řeháček. Sestava II.: Baránek – Hanel, Rozsypal, J. Kirschner, Latka, Kutty, Latoň, Jelínek, Chudý, Novák.
 
 
Branky Opavy: Latoň 2, Gargoš 2, Jelínek, Chudý, Žídek.

Ohlasy trenérů

Radim Maloch (trenér SFC Opava U12): „Začali jsme velmi dobře a prvních patnáct minut jsme byli lepším týmem, ovšem soupeř dobře bránil a my si nevytvářeli moc šancí. Poté se utkání vyrovnalo, my jsme začali více kazit a soupeř byl ke konci poločasu i o něco lepší.

Druhý poločas byl přesně opačný. Do patnácté minuty se hrálo vyrovnaně, kdy oba týmy nevyužily pár šancí, ale soupeř nám odskočil na rozdíl tří branek. Čím více se blížil konec utkání, tím více jsme se začali prosazovat a vytvářet si šance, které jsme v pěti případech dokázali proměnit, a převážit tak vítězství na svou stranu.

Za to, že jsme po celé utkání neustoupili od své hry, kdy jsme se vše i za nepříznivého stavu snažili řešit fotbalově, jsme si zasloužili vyhrát. Toto i poslední utkání s Karvinou mělo velmi vysokou úroveň a jsem rád, že jsme i s kvalitními soupeři podali kvalitní výkony, které věřím, že předvedeme i v dalších zápasech.“