oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Žákovský výběr U14 si poradil s Karvinou

03.06.2014, autor Redakce
O P A V A - Svěřenci trenéra Jana Doseděla se v derby utkali s Karvinou, a i když to v první půli nebyla žádná hitparáda, opavští žáci U14 nakonec slavili výhru. Rozhodly o ní čtyři slepené branky ve druhém poločase, kdy Opava soupeře válcovala.
28.kolo, sobota 31.5.2014, 11:45
SFC Opava SFC Opava
6:2
Karviná Karviná
Vyklický – Bartusek, Kovalčík, Anděl, Harazim – Koschatzký (50. Fusek) – Darmovzal (50. Bitomský), Souček, Červeňák (55. Šimeček) – Veselý (60. Skopalík), Katschmarz (55. Bolacký).
 
 
Branky Opavy: 9. a 13. Veselý, 45., 47. a 50. Souček, 48. Darmovzal.

Ohlasy trenérů

Jan Doseděl (trenér SFC Opava U14): „Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a podařilo se nám vstřelit dvě jednoduché branky. Poté jsme začali hrát hodně pasivně. Karviná toho využila a díky velmi agresivní a rychlé hře byla po celou dobu prvního poločasu mnohem lepší.

Přehrávali nás ve všech činnostech a vytvářeli si i brankové příležitosti. Důvodem naší pasivity byla hlavně ustrašenost a bojácnost. Ve druhé půli se obraz hry výrazně změnil. Byli jsme mnohem sebevědomější, odvážnější a rychlejší v práci s míčem. Oproti první půli se nám dařilo včas dostupovat hráče a vyhrávat souboje. Druhý poločas tak vyzněl jednoznačně v náš prospěch, a to jak herně, tak i gólově, kdy jsme během pěti minut vstřelili čtyři branky.“