oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Paráda! Starší dorost vstoupil do baráže vysokou výhrou

11.06.2014, autor Redakce
O P A V A – Devatenáctka Slezského FC zahájila barážový dvojzápas s Baníkem Sokolov o udržení v nejvyšší soutěži výborně. Už v prvním poločase poslal Opavu do vedení Macíček, po změně stran přidali dobře hrající Slezané díky zásahu Pavla Zagola a dvěma trefám Lavroviče další tři branky. Do sobotní odvety v Sokolově tak půjdou Opavští s luxusním náskokem čtyř branek.
bar, středa 11.6.2014, 11:00
SFC Opava SFC Opava
4:0
Sokolov Sokolov
Godula – Mezera, M. Zagol, Macíček, Rubý – Janetzký, Žingor, Wicker (46. Češek), Lavrovič (72. Maléř) – Machuča (84. Vicherek), P. Zagol (79. Kubalák).
 
 
Branky: 18. Macíček, 47. P. Zagol, 52. a 58. Lavrovič.

Ohlasy trenérů

Alois Skácel (trenér SFC Opava U19): „Úvod zápasu byl opatrný. Hosté začali slušně držet balon, ale kromě závěru první půle jsme je do ničeho nepustili. Naopak my jsme se po prvním gólu Macíčka uklidnili a hráli jsme přesně tak, jak jsme chtěli.

Na začátku druhého poločasu jsme během necelých patnácti minut vstřelili tři góly a bylo v podstatě rozhodnuto. Jen je škoda, že jsme neproměnili další tři slušné šance a nastřelili břevno. Náš náskok do odvety mohl být vyšší.

První zápas se nám povedl, ale vnímáme to s pokorou jako první poločas barážového dvojzápasu. Nyní musíme zodpovědně odehrát také utkání v Sokolově, jedině tak můžeme být úspěšní.“